Huwelijksfeesten
Bedrijfsfeest

 
 

Home
Beginpagina

Categorieën
Vrijgezellenfeest
Bedrijfsfeest
Themafeest
Kinderfeestje
Arrangementen
Dans
Creatief
Actief
Erotisch
Eten en drinken

Provincies
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Gelderland
Flevoland
Noord Holland
Zuid Holland
Utrecht
Zeeland
Noord Brabant
Limburg

Adverteren
Druk hier als u
wilt adverteren
op deze site


Link Partners
Feest links

Contact

   

Verbeeldingskracht in het centrum van Utrecht
Creatieve activiteiten op de meest inspirerende plek aan de Oudegracht in Utrecht
Onze workshops worden op maat aangeboden. Beeldende technieken, gecombineerd met fun. Maar eventueel ook met methoden uit de (bedrijfs) psychologie en theatrale werkvormen. Uiteraard geven deze workshops veel plezier en ontspanning, maar er kan ook een “ serieuze” doelstelling worden ingebracht. Een boottocht, diner of een feest zijn mogelijkheden om er een complete dag van te maken.

Onze prachtige middeleeuwse werfkelders in hartje centrum zijn een begrip. De rust van water, de stilte van oude kastanjebomen en de mooie gewelven. Slechts een trap scheidt de bezoeker van de hectiek van alledag. 

Utrecht
   
Indoorshooting Noordhaghe
Indoorschietbaan voor revolver-, pistool- en geweerkalibers, automatisch schijventransport, goede luchtverversingsinstallatie, milieuvriendelijke kogelvanger en optimale verlichting.
Een grote shop met volledige erkenning voor het verhandelen van wapens. U kunt er terecht voor de aanschaf van een nieuw wapen, klein of groot kaliber, munitie, herlaadcomponenten, schietaccessoires en messen. Dé mogelijkheid om eens individueel of per groep tegen betaling (baanhuur & munitie) te komen schieten onder deskundige begeleiding van een instructeur.
Ook beschikken wij over een gezellige kantine welke uitstekend geschikt is voor het houden van bedrijfsfeesten en partijen van 20-250 personen.
Den Haag
   
Marcos Coelho -Braziliaanse shows, workshops en dansles.
Er kunnen shows worden gegeven door het hele land. Omdat wij in het bezit zijn van de beste kostuums uit Rio de Janeiro en de beste dansers, kunnen wij u een zeer succesvolle avond met een spectaculair optreden garanderen. Perfect om indruk te maken tijdens en bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest.

Uiteraard is elke show anders en daarom adviseren wij om contact op te nemen over persoonlijke wensen. Alles is mogelijk! Regelmatig worden er workshops georganiseerd zodat iedereen een introductie en indruk kan krijgen van alle verschillende dansstijlen. Behalve in Amsterdam geven wij ook workshops op locatie.
Heel Nederland
   
De Kunstpraktijk
De Kunstpraktijk te Veldhoven verzorgt creatieve workshops ‘op maat’ voor kinderen en volwassenen. De atelierlessen zijn bedoeld voor zowel ‘male’ als ‘female’. Tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kunt u bij De Kunstpraktijk onder deskundige begeleiding onder het genot van een drankje en een hapje werken met klei of mozaïek. Ook kunt u papier scheppen, tekenen en schilderen, etc.
In onderling overleg komt een thematiek tot stand die door de groep verder wordt uitgewerkt. Behalve in eigen atelier kunnen de workshops ook op ‘locatie’ plaatsvinden. De workshops kunnen overdag, ’s avonds en in het weekend plaatsvinden.
De woensdagavond is gereserveerd voor individuele lessen.
Meer informatie via www.dekunstpraktijk.nl en 040 - 290 47 82 / 06 - 53 60 27 04.
Veldhoven
 
   
Indoor Paintball Noordhaghe
Aan de Kerketuinenweg 29 te Den Haag, wordt als aanvulling op het aanbod van sportschieten met diverse wapens, aan iedereen de mogelijkheid geboden om te kunnen paintballen zonder afhankelijk te zijn van het weer of eigen materiaal. Wij hebben gekozen voor zachte kussens om je achter te verstoppen op het veld om verwondingen te voorkomen.

Om het geheel iets extra's te geven gebruiken wij een laser RGB 1,1 Watt full colour, 10.000 Watt verlichting, rookmachine en een 2 x 1000 Watt's geluids installatie.
Den Haag